College Support

College Support je osnovan sa ciljem da pomogne mladim i ambicioznim sportistima da nastave svoju karijeru u Americi.

rut-miit-3X5ExRgNt3M-unsplash (1)
chris-moore-lTmTva3H_ic-unsplash

Bavi se Sportom i Studiraj u Americi!

Naš tim čine mladi ljudi koji su i sami prošli kroz američki Sistem obrazovanja i bili medju najboljim studentima i sportistima u celoj Americi. Upravo zbog akademskih i sportskih rezultata, nas tim je stekao ugled i poverenje americkih trenera i profesora.

College Support promoviše studente na više od 2100 univerziteta/koledža. College Support komunicira sa 35000 trenera, 30 raziličitih sportova koji nude više od 75000 punih stipendija.

Mićo Janićijević

Mićo Janićijević je osnivač College Support organizacije. Odbojkom se bavio profesionalno od svoje 15. godine, prvo u OK Metalac-Takovo, a zatim u OK Ribnica iz Kraljeva. Bio je član kadetske, a zatim juniorske reprezentacije. Sa 19 godina je dobio sportsku stipendiju na američkom univerzitetu u gradu Saint Louis. Sa jednom od najjačih ekipa u Americi dva puta je osvojio titulu prvaka Amerike. U Saint Louisu je studirao četiri godine i diplomirao 2018. Godine. Nakon diplomiranja na američkom univerzitetu stiče veliko iskustvo radeći u Americi kao skaut, sportski menadžer i trener na univerzitetu u državi Illinois. U Srbiju se vratio kako bi preneo svoje iskustvo na mlađe generacije. Kao sportista, student I trener sa veoma zapaženim rezultatima stekao je veliko poverenje od trenera širom Amerike.

unnamed
maxresdefault
Medanovic
11_29

Kristina Janićijević

Kristina Medanović je koosnivač College Support organizacije. Odbojkom se bavi profesionalno od svoje 15. godine. Nastupala je prvo za OK Gimnazijalac iz Kraljeva, a zatim za OK Lazarevac. Kristina je proglašena za najboljeg sportistu grada Kraljeva u svojoj 16. godini. Sa 20 godina dobija sportsku stipendiju, odlazi u Saint Louis i pridružuje se jednoj od najjačih ekipa u Americi. Sa svojim novim timom odmah postiže neverovatne timske i individualne rezultate. Više puta je proglašavana za igračicu meseca, i tri puta se našla u najboljem timu sezone. Kroz celo školovanje Kristina radi i kao odbojkaški trener, skaut i odbojkaški sudija. Kristina je nakon 4 godine diplomirala na američkom univerzitetu i stiče zvanje: Diplomirani Psiholog. U Srbiju se vratila kako bi prenela svoje iskustvo i znanje mladim sportistima. Pored rada u College Support agenciji, Kristina radi kao dečiji psiholog.